Informatie aanvragen Pleegzorgorganisaties
Ga terug
7 januari 2020

Gezocht: pleegzorg professionals voor het panel online platform pleegzorg.nl

Het programmateam ‘Versterken van de kracht van pleegouders’ is gestart met de bouw van het online platform voor pleegouders. Pleegouders kunnen op het platform betrouwbare informatie vinden, trainingen volgen om zich te ontwikkelen in het pleegouderschap en elkaar ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Platform pleegzorg.nl wordt ook een betrouwbare bron van informatie voor professionals en aspirant-pleegouders.

Voor de ontwikkeling van pleegzorg.nl is ook de deskundigheid van de pleegzorg professional belangrijk. Met jouw inbreng en die van andere professionals willen we ervoor zorgen dat inhoudelijke ideeën en feedback worden meegenomen in de ontwikkeling van het platform. Denk aan de te behandelen thema’s, opzet van de community, het leeraanbod en de gebruiksvriendelijkheid van Pleegzorg.nl. Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van het landelijk platform voor pleegouders? Meld je aan via https://www.denvp.nl/panel-versterken

Als je deelneemt aan het professionalspanel, is dit niet namens de eigen pleegzororganisatie, maar op persoonlijke titel. Als lid van dit panel heb je een meedenkende rol. De besluitvorming verloopt via de formele route, dat wil zeggen via de stuurgroep van het programma ‘Versterken van de kracht van pleegouders’.

Overige berichten

Help een kind zo thuis mogelijk op te groeien