Informatie aanvragen Pleegzorgorganisaties
Ga terug
23 juli 2018

NVP organiseert landelijke pleegoudernetwerkendag

Op zaterdag 29 september organiseert de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen (NVP) de eerste landelijke pleegoudernetwerkendag in Utrecht. Het wordt een dag vol inspiratie, informatie, praktische tips en uitwisseling voor iedereen die lid is van een pleegoudernetwerk of die interesse heeft in het onderwerp.

Er zijn tijdens de dag verschillende workshops over onder andere het starten van een pleegoudernetwerk, media-aandacht, het gebruik van werkvormen tijdens een bijeenkomst, het versterken van een netwerk en samenwerken met de gemeente en pleegzorgaanbieder. Het gevarieerde programma biedt voor ieder wat wils.

Voor wie?

De pleegoudernetwerkendag is voor pleegouders die al deel uitmaken van een pleegoudernetwerk, maar ook voor pleegouders die dat graag willen. Ook beleidsmedewerkers van gemeenten en medewerkers van pleegzorgorganisaties die geïnteresseerd zijn in het onderwerp zijn van harte welkom. Deelname is gratis.

Aanmelden en praktische informatie

De pleegoudernetwerkendag is op 29 september van 13.00 tot 17.00 uur in Utrecht. De exacte locatie volgt zo snel mogelijk. Om zeker te zijn van een plek kunt u zich nu al aanmelden bij de NVP. Komt u met meerdere personen? Meldt u deze dan apart aan, zodat duidelijk is hoeveel mensen er komen.

Overige berichten

Actie 'Doneer je sporthek'