Informatie aanvragen Pleegzorgorganisaties
Ga terug
1 juni 2018

Save the Date! Familiedag voor pleeggezinnen op Duinrell op 3 & 4 november 2018

Tijdens de Week van de Pleegzorg, die dit jaar van 31 oktober t/m 7 november a.s. loopt, organiseren we voor de tweede maal de feestelijke Familiedag voor pleeggezinnen op Duinrell.
Voor deze Familiedag wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Deze Familiedag wordt georganiseerd op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018. Alle pleeggezinnen zijn dit weekend welkom voor een leuke dag op Attractiepark Duinrell.

Duinrell Dragonfly

Met ruim 40 attracties voor jong en oud is het lastig kiezen: eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of meteen in familieachtbaan Dragonfly? Daarna actief rodelen in de Rodelbaan, glijden van de Niagara Superroetsj en zwieren en zwaaien in zweefmolen Aqua Swing. Stap in de sensationele vliegattractie Wild Wings en maak op 22 meter hoogte je allereerste aerobatics move: de roll!

Pleeggezinnen kunnen vanaf 3 september 2018 entreekaarten aanvragen voor € 5,- p.p. op www.pleegzorg.nl/duinrell. Tijdens de Pleegzorg Familiedag kunnen de bezoeker tevens een entreekaartje aanschaffen voor 2 uur toegang tot het Tikibad en het indoorwaterspeelplein Playa voor slechts € 2,- p.p.. Parkeren is dit weekend gratis.

Kaartjes zijn alleen geldig op zaterdag 3 of zondag 4 november 2018

Voorwaarden:

  1. Vanaf 3 september 2018 start de online-verkoop op www.pleegzorg.nl/duinrell
  2. Kaartjes zijn alleen geldig op zaterdag 3 of zondag 4 november 2018

Kortom, schrijf zaterdag 3 of zondag 4 november 2018 alvast in je agenda!

 

 

 

 

Overige berichten

Actie 'Doneer je sporthek'