Informatie aanvragen Pleegzorgorganisaties
Ga terug
10 september 2020

Symposium Pleegzorg & Gezinshuis 17 november 2020

Op 17 november aanstaande kun je erbij zijn: Pleegzorg & Gezinshuis 2020. Er zijn al meer dan 200 aanmeldingen en er is veel nieuws!

Programma compleet
Een meer dan boeiende opening, 24 afwisselende en bijzondere deelsessies en een verrassend slot: het programma van Pleegzorg&Gezinshuis 2020 is compleet. Kies voor de theaterlezing over de samenwerking met de ouders van een pleegkind. Volg één van de drie masterclasses van dé experts in ons werk. Of kies voor een Opgroeisessie waarin pedagogen en pleegkinderen samen hun kennis delen. Je bent van harte uitgenodigd om deze dag mee te maken. En ga er maar even goed voor zitten, want als afsluiting kun je kiezen voor de film System Crasher. Een kijkervaring die je nog lang bij zal blijven…

Nieuwe locatie: Congrescentrum 1931 in Den Bosch
Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om deze unieke dag mee te maken, hebben we een nieuwe locatie gekozen. In Congrescentrum 1931 in Den Bosch is alles erop ingericht om een zo groot mogelijke groep gasten te kunnen ontvangen en een compleet en gevarieerd programma te kunnen bieden. In Utrecht waren die mogelijkheden er helaas onvoldoende. We zijn bijzonder blij met de schitterende locatie en de prachtige faciliteiten in Den Bosch. Het team van 1931 doet er alles aan om er voor ons binnen de huidige mogelijkheden een perfect verzorgde dag van te maken.

Informatie en inschrijven

Programma symposium Pleegzorg & Gezinshuis 2020

 

Overige berichten

Week van de Pleegzorg 2020 van 28 oktober t/m 4 november